info@helmentaikaa.fi

Energiahoidot esittely

Mistä energiahoidossa on kyse?

Energiahoidossa välitän Universaalia energiaa käsieni kautta asiakkaaseen, olen siis eräänlainen kanava joka välittää tätä upeaa ja parantavaa rakkaudellista energiaa.

Asiakkaan chakrajärjestelmää puhdistetaan ja hoidetaan joka avaa fyysisiä ja psyykkisiä "lukkoja" joita on tullut tässä ja edellisissä elämissä.

Mitä energiahoidot voivat tehdä? Miksi ne ovat hyväksi?

Nämä energiahoidot joita teen voi:

 • puhdistaa ja poistaa negatiivisia ajatuksia
 • antaa voimia ja uskoa itseensä ja elämään
 • auttaa vaikeissa tilanteissa
 • auttaa fyysisien kipujen kanssa, esim. päänsärky
 • kehittää luovuutta
 • vahvistamaan intuitiota
 • auttaa pääsemään eroon erilaisista riippuvuuksista
 • tehdä elämisen helpommaksi vastoinkäymisistä huolimatta, ymmärtää elämää paremmin

ja paljon muuta!

Sehän on vaikea sanoa kuinka hoito vaikuttaa juuri sinuun, sillä olemme kaikki erilaisia ja en voi luvata kellekään mitään koska kaikki on sinusta itsestäsi kiinni kuinka valmis olet. Sen tiedän, että nämä kaikki eri energiahoidot auttavat vaikkei niihin uskoisi. Toki "signaali" on heikompi jos ei ole vastaanottavainen, mutta se kuitenkin toimii.

Mitään energiahoitoja ei saa tehdä ilman lupaa! Pitää aina olla lupa tehdä energiahoito toiselle!

Energiahoidot voivat (ja yleensä niin käykin) käynnistää prosessin johon ihminen ei välttämättä ole valmis jos hän ei olekaan tietoinen että hänelle on tehty hoito. Siksi on erityisen tärkeää olla lupa jotta vastaanottaja tietää mistä on kyse.  Yleensä avautuu uusia ovia ja aivan uusi maailma, ja elämäsi voi muuttua totaalisesti, jos olet siihen valmis. Siksi on hyvin tärkeää olla lupa, sillä niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin, niin kaikki ei ole valmiita muuttumaan, he viihtyvät omassa mukavuusympyrässään, jossa voivat olla negatiivisia ja pelokkaita eivätkä uskalla poistua sieltä ympyrästään tutkimaan uutta.

Tarvitseeko olla sairas tai olla jokin syy miksi tulee energiahoitoon?

Ei tarvitse, energiahoito sopii kaikille, niin aikuisille kuin lapsille ja eläimille. Paras syy on se että tuntee kutsun, tuntee olevan energiahoidon tarpeessa. Ei välttämättä aina tiedä minkä takia, mutta on sellainen tunne. Kuuntele intuitiotasi. Ehkä tunnet että sinulla on vaikea päästä elämässä eteenpäin tai sinulla on vaikea tehdä päätöksiä ym. Silloin energiahoito voi auttaa sinua tekemään oikeita päätöksiä ja pääsemään eteenpäin elämässäsi.

Mitä energiahoitajalta vaaditaan?

Pystyäkseen tekemään energiahoitoja täytyy hoitaa itseääni pysyäkseen puhtaana valon kanavana, joka päivä, erilaisten harjoitusten, meditaatioiden, visualisaatioiden avulla ja ottaa myös hoitoja vastaan. Se on siis elämäntapa, hoitoja ei myöskään tehdä millään "liukuhihna"-systeemillä, vaan se vaatii monta tuntia per asiakas ja jokaisen asiakkaan ja energiahoidon jälkeen, täytyy sinun energiahoitajana myös puhdistaa itsesi, joten seuraavaa asiakasta ei voi ottaa heti perään, mieluiten ei edes samana päivänä. Se vaatii kuitenkin paljon voimia ja energiaa, vaikkakin välittää Universaalia energiaa eikä omaansa.

Mitä energiahoidossa tapahtuu?

Asiakas saa istua mukavalla tuolilla tai laittaa maate hierontapöydälle. Laitan asiakkaan päälle viltin jotta ei tule kylmä ja kevyen liinan silmien päälle jotta voit rentoutua kunnolla (tämä ei ole pakollinen jos ei se tunnu asiakkaasta hyvältä). Taustalla soi rauhallinen musiikki ja kaikki energiahoidot joita teen aloitan maadoittamalla itseni ja asiakkaani Äiti Maan energioihin ja laittamalla energiasuojia meidän ympärillemme.

Sitten välitän Universaalia energiaa käsieni kautta asiakkaaseen, kaikki 12 päächakraa puhdistetaan. Liikutan käsiäni intuitiivisesti asiakkaan yllä ja voin myös tarvittaessa koskettaa esim. päätä tai olkapäitä.

Yleensä hoidoissa nousee ylös asioita asiakkaan nykyisestä ja edellisistä elämistä, jotka vaikuttavat elämääsi, esimerkiksi pelkona. On myös normaalia että kyyneleet alkavat virrata tai alkaa itkettään, ilman että tietää syytä. Ne ovat asioita jotka ovat olleet syvällä sisimmässäsi ja nousevat nyt pintaan ja puhdistetaan pois. Asiakas voi energiahoidon aikana tuntea lämmintä tai kylmää ilmaa, pientä kipuilua esim. jalassa, kädessä tms.

Mitä energiahoidon jälkeen tapahtuu?

Energiahoidon jälkeen voi tuntea itsensä rennoksi, väsyneeksi, helpotusta, saada virtapiikin ym. On erittäin tärkeää kuunnella kehoaan ja sen viestejä, jos tunnet itsesi väsyneeksi energiahoidon jälkeen niin anna kehosi levätä. Älä mielellään tee mitään fyysisesti rasittavaa hoidon jälkeen, esim. älä lähde juoksulenkille tms. Lepää ja ota rauhassa, nauti energioista. Muista myös juoda paljon vettä, sekä ennen että hoidon jälkeen sillä se auttaa energioita virtaamaan paremmin kehossa.

Kiinnitä myös huomiota erilaisiin ajatuksiin ja ideoihin joita saat ja uniin joita näet hoidon jälkeisinä öinä.

Voiko energiahoitoja tehdä etänä? Entä voiko etänä tehdyn energiahoidon ottaa vastaan ennemmin tai myöhemmin kuin oli sovittu?

Kyllä, sillä kyse on energioista ja silloin ajalla ja paikalla ei ole mitään väliä.

Joillekin on jopa helpompi ottaa vastaan kaukohoito, etenkin lapsille ja eläimille, sillä silloin heidän ei tarvitse istua tai maata paikoillaan, vaan voivat ottaa hoidon vastaan omassa kodissaan, tai vaikka yöunien aikana.

Kaukohoito on mahtava asia, sillä voin auttaa muita ilman että tarvitsee matkustaa. Voin esimerkiksi täältä Vaasasta Suomessa tehdä hoidon jollekin joka asuu Australiassa.

Jos jännittää paljon voi olla myös mukavempi asiakkaalle ottaa hoito vastaan omassa sängyssään ihan rauhassa ja pystyy rentoutumaan paremmin jolloin hoitokin pystyy vaikuttamaan paremmin.

Mitä minun täytyy tehdä kun otan kaukohoidon vastaan?

Kun olet varannut ja maksanut kaukohoidon, lähetän sinulle tietoa kuinka otat hoidon vastaan. Mutta lyhkäisyydessään istut mukavalla tuolilla kotona/missä hoidon otatkaan vastaan tai makaat sängyllä ja rentoudut. Katso ettei kukaan perheenjäsen tai lemmikki pääse häiritsemään sinua hoidon aikana, vaan saat olla aivan rauhassa hoidon ajan. Hoidon jälkeen lähetän sinulle sähköpostiin kuvauksen hoidosta kuinka minä sen koin ja tuliko siellä jotain viestejä tms.

Miksi on tärkeää maadoittaa ja suojata itsensä?

Energiahoitoja tai muitakaan henkisiä harjoituksia ei tulisi koskaan tehdä ilman maadoituksia ja suojauksia. Tiedän että tämä on jotain mitä useimmat jättävät opettamatta. Olen muokannut kaikki minun energiahoidot joihin olin aikaisemmin koulutettu (ilman alkuvalmisteluja), niin että nykyisin jokainen energiahoito ja henkinen harjoitus jonka teen, sisältävät aina alkuun maadoitukset ja suojaukset jotka myös lopuksi varmistetaan.

Tässä muutamia esimerkkejä mitä voi tapahtua jos ei ole maadoittuneena ja suojattuna.

Voit:

 • saada päänsärkyä, jopa migreenin
 • tiputella tavaroita käsistäsi
 • olla kömpelö ja satuttaa itseäsi
 • voida huonosti
 • kävellä päin ovia tms
 • imet muiden negatiivista energiaa itseesi
 • väsymys
 • tuntea huimausta
 • tuntea vihaa
 • Pitkä maadoittumattomuus voi aiheuttaa jopa:
 • masennusta
 • astmaa
 • allergioita

ja paljon muuta!

On siis todella tärkeää maadoittaa ja suojata itsensä joka päivä! Kun sen teet yhdistät energiasi maan energioihin ja se on tärkeää jotta voi hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti.

Energiasuojat tulevat sinun ja aurasi ympärille, niitä tarvitset jotta muiden negatiiviset energiat eivät pääse vaikuttamaan sinuun.

Voit tehdä maadoituksen sekä fyysisesti että psyykkisesti, mutta molempia tarvitaan jotta pysyt tasapainossa.

 

 Muutama esimerkki kuinka voit maadoittaa itsesi:

 • Sulje silmäsi ja tunne kuinka jalkapohjistasi kasvaa juuret, läpi lattian ja jokaisen maan kerroksen, aina keskuskristalliin saakka. Tunne kuinka maan maadoittava energia nousee juuriasi pitkin ylöspäin ja täyttää sinut maadoittavalla energialla aina Alkulähteeseen saakka.
 • Kulje paljain jaloin ruohikolla tai hiekassa, niin että olet suorassa yhteydessä Äiti Maahan
 • Makoile nurmikolla
 • Juo lämmintä vettä
 • Liikkuminen, esim. tiskaaminen, siivoaminen, tanssiminen..
 • Meditointi
 • Istua puun juurella ja yhdistyä puun juuriin
 • Puiden halaaminen
 • Käveleminen raikkaassa ulkoilmassa
 • Tumman suklaan syöminen

Kuinka nämä kolme eri energiahoitoa eroaa toisistaan?

Teen maadoitukset ja suojaukset jokaisessa energiahoidossa, jotta energiahoidot olisivat turvallisia niin minulle kuin asiakkaallekin.

Reikihoito

Reikihoidossa välitän universaalia energiaa joka parantaa ja vahvistaa sinua, vie sinua eteenpäin elämässä ja ottaa sinulta kipuja pois (jos se on sinun korkeimmaksi parhaaksesi).

Lue lisää täältä

Enkelihoito

Enkelihoidossa on mukana tottakai sinun oma suojelusenkeli, sillä hän on vierelläsi koko ajan, hoidossa on mukana myös Äiti Maria sekä Arkkienkelit; Mikael, Rafael, Metatron, Zadkiel, Uriel, Jofiel, Gabriel, Chamuel ja Sandalfon. Hoitoon voi myös tulla muita enkeleitä mukaan jos näkevät sen sinun korkeimmaksi parhaaksi.

Enkelten energia on hyvin lempeetä ja ihanaa, he hoitavat sinua ja sisäistä lastasi. He avaavat sinulle aivan uuden maailman jos olet siihen valmis ja auttavat sinua niin mielellään, jos vain annat heille luvan ja huomaat heidän avun.

Lue lisää täältä

Yksisarvishoito

Yksisarvisten energia on todella voimakasta ja nopeavaikutteista, he pistävät kerralla tuulemaan ja kunnolla. Se on iloista, eheyttävää ja hyvin eteenpäin vievää. He auttavat sinua löytämään elämäntehtäväsi ja kulkemaan sitä kohti, he toteuttavat suurimmatkin unelmasi.

Lue heistä lisää täältä

Voinko ottaa esim. enkelihoidon vastaan vaikken usko enkeleihin/ ole varma niiden olemassaolosta?

Ehdottomasti, kaikki energiahoidot vaikuttavat kuitenkin. He voivat myös avata tai vahvistaa yhteyttäsi enkeliisi/ muihin enkeleihin jos olet siihen valmis.

Kuinka monta energiahoitoa tarvitaan ja kuinka usein?

Se riippuu ihan sinusta itsestäsi, kaikki negatiiviset tunteet, muistot, ajatukset ym. kertyvät chakroihin aiheuttaen tukkeumia ja silloin energia ei pääse virtaamaan kunnolla, jolloin ne eivät toimi kunnolla. Tämä aiheuttaa fyysisiä kipuja, kolotuksia ja jopa sairauksia. Parantuminen tapahtuu ensiksi energiatasolla, josta se sitten peilautuu fyysisille tasoille parantaen kehoa.

Siksi voi hyvinkin mennä päiviä tai viikkoja ennen kuin tuntee muutoksia kehossaan/ elämässään hoidon jälkeen, tai voit tuntea nämä muutokset heti hoidon jälkeen.

Kuinka monta hoitoa ja kuinka usein niitä tarvitsee riippuu ihan siitä kuinka paljon henkistä painolastia on ja kuinka valmis on niistä luopumaan. Nehän ovat sekä tästä että edellisistä elämistäsi kertyneet. Kun otat hoitoja vastaan, on se kuin sipulia kuorisi, kerros kerrokselta puhdistetaan ja hoidetaan. Kuinka elät, ajattelet ja syöt on myös todella suuri vaikutus siihen kuinka chakrasi voivat

Sen kyllä tuntee kun on hoidon tarpeessa, kuuntele kehoasi ja intuitiotasi, jos jokin hoito kutsuu sinua, se on selvä merkki.

Varaa aikasi: info@helmentaikaa.fi

Hinnasto

Helmen Taikaa

  Marisorvägen 18, 66540 Petsmo
info@helmentaikaa.fi

  Y-tunnus: 2372782-7

© 2024 Helmen Taikaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web: ToimivaIT

Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat sähköpostiisi ajankohtaisia tietoja ja tarjouksia sekä saat tiedon uutuuksista ensimmäisten joukossa.

*Nimi

*Sähköpostiosoite

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Helmen taikaa tiedottaa Facebookissa!